Velkommen til Pension Stenvang

Pension Stenvang ligger på en stor naturgrund ude på landet ad en grusvej, hvor der både er plads til aktiviteter for hele familien og rolige stunder for dem, der trænger til afslapning. Stranden ligger blot 800 meter fra pensionatet. På denne hjemmeside kan du læse mere om Pension Stenvang, se billeder af vores værelser, hytter og omgivelser.

Kontakt os

Vores faciliteter

Pension Stenvang er gode, lyse og ny renoverede værelser på Samsø, og så er vi ovenikøbet de billigeste. Vores værelser er rummelige og lyse- og alle gæster har adgang til tekøkken og opholdsstue. Du vælger selv om dit ophold i værelserne skal være med eller uden forplejning. Vi har både dobbelt og familieværelser.

Booking

Oplevelser

Med udsigt over marker, hav og himmel og tæt på stranden er Pension Stenvang et oplagt overnatningssted for dig, der kan lide natur, hvad enten du vil slappe af eller være aktiv. Er du interesseret i at se mere af hverdagen hos Pension Stenvang kan du finde og eventuelt følge os på facebook.

Følg os på facebook

Velkommen til Pension Stenvang

– god og billig overnatning på Samsø!

Pension Stenvang er gode, lyse og ny renoverede værelser på Samsø – og så er vi ovenikøbet de billigeste. Med udsigt over marker, hav og himmel og tæt på stranden er Pension Stenvang et oplagt overnatningssted for dig, der kan lide natur, hvad enten du vil slappe af eller være aktiv.
Vi har åbent for overnatning hele året, og vi udlejer lyse værelser med eget bad og toilet, mindre hytter eller huse til større grupper og lejrskoler. Vi tilbyder også billige miniferie hele året med fuld pension. Se Stenvangs priser på miniferie her. 
Vores værelser er rummelige og lyse- og alle gæster har adgang til tekøkken og opholdsstue. Du vælger selv om dit ophold i værelserne skal være med eller uden forplejning. Vi har både dobbelt og familieværelser. Book et værelse eller en hytte online – det er nemt og effektivt.

Pension Stenvang ligger på en stor naturgrund ude på landet ad en grusvej, hvor der både er plads til aktiviteter for hele familien og rolige stunder for dem, der trænger til afslapning. Stranden ligger blot 800 meter fra pensionatet. På denne hjemmeside kan du læse mere om Pension Stenvang, se billeder af vores værelser, hytter og omgivelser – og du kan booke dit ophold på Samsø online. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!                                               
“Helt fantastisk værtinde, særdeles godt værelse til prisen, skøn landlig beliggenhed, ikke langt fra strand, meget charmerende og gode fællesfaciliteter både ude og inde. Kan kun varmt anbefales til alle typer gæster, der ønsker et prisfornuftigt ophold med en dejlig atmosfære og bekvemmelighed!” 
                                                                                       Anbefaling fra et yngre par på Booking.com